Какъв модел дамска ризка е удачен за мен?

women shirts

Прекаленото скитане по различни магазини Ви е писнало до безкрай? Вие имате нужда от нова женска риза и не сте в състояние да си изберете вид, коректен за Вас? А това са няколко хубави съвета по какъв начин да сторите подходящия подбор.

Комбинация с панталони: тук имате няколко различни варианти според дизайна на панталоните. Ако случайно панталоните са тесни, вид клин или тип цигара ризката също така е хубаво да е прилепнала или тясна като модел.

За случая може спокойно да е разнообразена с интересен аксесоар ако самата ризка е по-семпла и така да вкарате и акцент в дрехите си. Ако панталоните са широки като модел също използвайте широка риза. Точно това комбиниране е подходящо за дами с по-големи мерки.

Комбинация на пола с риза: Поради много разнообразните кройки на пола щем не щем нужно е да съобразим и ризката с тях. Главното правило в този случай/ както беше и при панталонките/ е в сила и тук – приличен, втален модел пола със същия вид риза. Поли модел молив и прилепнали поли трябва да се съчетаят точно с ризка по тялото за да не се получи асинхрон в пълната визия. Цветово без съмнение няма от какво реално прекалено много да се тревожите – черната поличка до коляното би могла да се съчетае практически с всеки един цвят дамска риза. В последно време модерни са леко цикламените нюанси също така и различните багри на цвят бордо. Ако пък не Ви се рискува си изберете стандартният вариант – бяла риза и чисто черна пола.

Дамската ризка се вписва несъмнено правилно в комбиниране и с костюмче от 2 компонента – комбинация от сако и пола или панталон. Много дами го предпочитат като всекидневен работен тоалет най-вече при ежедневни срещи с клиенти или партньори.

Друг приятен трик, можещ да се включи е ползването на допълнителни принадлежности. Само една свежа брошка, шал или дори по дискретно колие може да разчупи изгледа Ви в случай, че използвате да кажем риза с един цвят.

Не ви е необходимо да имате доста цветове ризи в случая, а единствено коректният аксесоар. Ако случайно моделът е по-свободен безпроблемно носете брошка или съвсем друг накит с нескъпоценен камък примерно. При по-втален модел сложете многоцветни шалове за да придавате необходимото внимание именно върху разчупващия модела допълнителен елемент. По този начин с няколко цветове ризи и няколко добре избрани аксесоара бихте могли да направите доста варианти без да се инвестират големи средства. Важна препоръка – правете опити. Не си поставяйте сами норми за външния вид. Хората около вас ще обърнат внимание на старанието Ви и ще бъдете подобаващо оценени.

Разберете още: https://www.vardfashion.com/fshn/bg/Rizi-cat-5.html