Как точно да си закупите правилната селфи пръчка?

selfie stick

Има няколко главни вида селфи стикове (пръчки за селфи):

Пръчка за селфи с вариант bluetooth. Този стик може да се използва с Android или iPhone. Има малък на дръжката бутон, с който е възможно да се направи селфи.

Селфи пръчка, свързана с жака за слушалките на устройството. И тук също така има бутон, което бихте могли да натиснете, за да се снима.

Селфи стик без присъствието на реална функция за задействане дистанционно. Малка част от точно тези стикове се продават с Bluetooth дистанционно.

Съветвам ви да не позлвате стик за селфи, който не предлага бутон за активиране, понеже е наложително да използвате таймера на вашия апарат, за да бъде направена снимка. Много е възможно това дистанционно да бъде загубено, а и трудно може да се ползва като държите пръчката.

Най-добрият избор в случая са тези с Bluetooth възможност, особено ако искате да си направите снимка от още по-голямо разстояние без да използвате стика, примерно като го подпрете до някаква стена.

Проблемът е, че може да бъде прекалено сложно да съчетаете телефона си с Bluetooth устройството, а това е доста срещан проблем на клиентите. Също така не трябва да забравяте да зареждате батерията на пръчката, като ползвате кабел с USB.
Аз персонално ще избера селфи пръчка, която разполага с кабел за слушалки, защото при самия него няма проблеми по отношение на съвместимост и зареждане. Зарядът идващ от жака за слушалки, позволява на ползвателя да използва бутона. Макар че точно този вариант не е от най-модерните, е наистина добро. А и също така без съмнение няма да ви донесе проблеми и да Ви арестуват в Южна Корея. Плюс това точно тези пръчки за селфи са много по-евтина опция в сравнение с тези с Bluetooth опция.

Натиснете тук: http://www.gvatshop.com/works/auto.html