Светодиодни ангелски очи

car tuningФормата на фаровете често правят автомобилът различна от всички други. Едно от оригиналните решения за подчертаване на визията на леката кола и допринасяне на характерна и уникална особеност на силуета е вграждането на светлинки вид „Ангелски очи“.

Технологията е разработена в средата на 90-те год. и до съвсем скоро се използваше единствено при фабрични модели. С навлизането на новите технологии и усъвършенстването на производствените процеси, напълно е възможно да се купи комплект ангелски очи, и след това да се монтира на автомобила.

При избора на този тип крушчици е задължително да се прегледа съвместимостта и възможността за поставяне на конкретния модел кола също и с вида на фара, с който е снабден. Има и универсални рингове, предназначени за много типове фарове, без налагането на изрязване или допълнителни модификации.

По същността си ангелските очи биват рингове с плътно разположени във вътрешната част крушчици, опасвайки самия фар. Изграждат се по няколко начина – CCFL – използваща хладен катод, като на луминисцентна светлина, LED – крушки лед и RGB – последна генерация рингове, излъчващи два пъти по-силна светлина сравнявана с тази на CCFL варианта. Животът им е удължен до 100000 часа! Излъчваната светлина е в разнообразни цветове.

Реално могат да се вграждат както на предните така и на зад

ните светлинни компоненти на леката кола. Наистина няма ограничение дали ще са употребявани в секцията на фаровете или мигачите.

Освен стилния дизайн ринговете засилват и светлината на пътния участък, което ги прави освен декоративен и функционален елемент, подобряващ шофирането през тъмната част от денонощието.

Достъпната цена и сравнително изпълнимия монтаж и демонтаж на по-голямата част от фаровете, създават „ангелските очи“ все по-предпочитан аксесоар за тунинг. Отлично решение за осъвременяване и освежаване на вашия лек автомобил.

Намерете още информация: https://autopro.bg/